http://www.britishracefestival.nl

Geplaatst door Lars de Jong, 17 september om 13:41

We zijn erbij!!!! Rijder Paul de Jong gaat 3 en 4 oktober met de Mini deelnemen in de Mini Seven Racing club klasse. Op zaterdag om 11.00 uur free practise en 15.50 uur qualifying. Zondag 11.15 uur race 1 en 15.50 uur race 2. Tijdens deze dagen zullen we op de pagina updates en foto's plaatsen

Update voorbereiding

Geplaatst door Paul de Jong · 1 februari om 22:32 ·

Lekker weekendje, licentie weer verlengd, mini ontsteking en grotere venturis gemonteerd , Seat weer op de wielen pook naar binnen, nog beetje afbouwen, mini nog op de rollenbank en Seat uitlijnen.of te wel bijna klaar voor 2015.


Inschrijving Endurance
Geplaatst door Lars de Jong · 16 december 2014 · Bewerkt ·

Nieuws!!!! Net het inschrijfformulier verstuurd voor de 6 uur endurance race op Zandvoort op 16 mei 2015. We dachten dat de nieuwe endurance kalender van de DNRT niet haalbaar was voor ons maar hierin is naast de 12 en 24 uur race, ook een 6 uur race opgenomen. Een kans voor Paul de Jong, Bjorn de Jong en Lars de Jong om De Jong Racing tot leven te roepen en deze uitdaging aan te gaan. Wij hebben er enorm veel zin in. De wedstrijden met de mini en ook de trainingsdagen zijn nog niet bekend maar die volgen spoedig. Overigens kunnen wij wel hulp gebruiken tijdens deze wedstrijd, er moet getankt worden, geholpen worden met rijderswissel, iemand die als teamcaptain aan de pitmuur wil staan etc.


Spa 2011

http://www.youtube.com/watch?v=f6PjTQ_nvuw&feature=channel  

Contact

  Correspondentie adres:
  Incitare racing team
  t.a.v. Lars de Jong
  Nieuweweg 3
  4126 RJ Hei- en boeicop

  Email:
  Info@incitare-racing.nl